Projet réseau Santé Instruction Nutrition

L’Agence universitaire de la Francophonie en Europe centrale et orientale soutient la création d’un réseau régional dans le domaine de la nutrition, la santé et la sécurité alimentaire
Événements

UNI-SaIN

December 10, 2018

Á l’attention des participants: Afin d’organiser le Hackathon dans de bonnes conditions, veuillez vous enregistrer votre équipe 🏆 jusqu’à, mercredi le 16 janvier, a midi (12h00)!

În atenția participanților: Pentru desfășurarea în bune condiții a Hackathonului, vă rugăm să vă înregistrați echipa 🏆 până miercuri, 16 ianuarie, la amiază (ora 12:00)!

Înscrierile se fac pe adresele de email indicate mai sus și se consideră în ordinea sosirii până la constituirea celor 7 echipe de 4 persoane, astfel:

Până marți, 15 ianuarie, ora 12, pentru persoanele care vor să participe, dar încă nu și-au făcut o echipă.

Până miercuri, 16 ianuarie, ora 12, pentru echipe formate din 4 persoane cu indicarea titlului, încadrarea în una dintre temele: nutriție, sănătate (fizică și/sau psiho-mentală) și a unui tip de aplicație: internet/mobilă/pe calculator.

Confirmarea înscrierii se face joi, 17 ianuarie, ora 12, după validarea echipelor și temelor (persoana de contact din partea echipei va avea un scurt dialog telefonic ~20 min-30 min cu organizatorii).

Prezentările proiectelor se doresc a fi făcute în limba franceză, iar pentru aceasta vă vom oferi concursul nostru (detalii la validarea înscrierii).

Trimiteți la una dintre adresele de mai sus:

– doar numele vostru și un număr de telefon – dacă nu aveți încă echipă

– numele echipei și componența ei,

– titlul, tema și tipul proiectului

– număr de telefon de contact și/sau SkypeID

Adresele de contact pentru înscriere și alte întrebări sunt în imaginea de mai sus.
 
Vă așteptăm cu drag!

Echipa UNI-SaIN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *